Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


Hirdetések 2017. november 19-én:

Szentmisék rendje:

Vasárnap:
nov. 19.
8:00
9:30
10:45
12:00

Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde

Hétfő:

Nem lesz szentmise
Kedd:9:30
17:00
18:30
Botfa: + Nagy Imréné temetési miséje, 10:30 temetés
Csatár
Csácsbozsok
Szerda:18:00Csácsbozsok
Csütörtök:
9:00
17:00
18:00
Csácsbozsok: + Kolompár Kálmán temetési miséje
Botfa
Csácsbozsok
Péntek:8:00
Csácsbozsok
Szombat:
Nem lesz szentmise
Vasárnap:
nov. 26.

8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Hirdetések:

- Mi is csatlakoztunk a Krisztus Király főünnepének előestéjén tartandó szentségimádáshoz. Több, mint 400 helyszínen lesz imaalkalom, de csak alig négyezren jelentkeztek az elérendő 20.000 főből. Ezért azt kérem, hogy akik szeretnének jönni, azok regisztrálják magukat a krisztuskiraly.iec2020.hu oldalon. A Helyszínek fülnél keressék ki a templomunkat (Szent Sebestyén templom, vagy Zalaegerszeg település), vagy a térképen a szentségimádási helyünket jelölő kis körre kattintva csatlakozhatnak. Akinek nincs e-mail címe, a mise után iratkozzon fel Gellért atyánál, Csácsbozsokon Zöldné Zsuzsa néninél, aki regisztrálja őket. Hívjunk másokat is erre a szép alkalomra, hogy Jézussal töltsük ezt az órát. A világ felé fontos tanúságtétel, számunkra pedig hiterősítő, hogy sokan vagyunk, akiknek Krisztus a Királya. A hivatkozás a lentebb lévő plakátra kattintva is elérhető.
- december 16-án, ádvent 3. szombatján tartjuk a hagyományos ádventi Taize imaórát, Bocföldén, este 6 órai kezdettel. Már most írják be a naptárba, hogy minél többen ismét együtt lehessünk.
- jó hír azoknak, akik még nem hallották: a magyar szentek serege ismét hivatalosan is bővül egy új vérta-núval, méghozzá Brenner Jánossal. A héten mondta ki a szentszék János atya vértanúságát, jövőre várha-tó a boldoggá avatása.
- a 2018-as esztendő első félévére majd ádvent kezdetétől lehet szentmiséket íratni.
- a Katolikus Karitász szervezésében idén ádventben ismét meghirdetjük a rászoruló családok részére a tartós élelmiszer gyűjtést. Az eddigieknek megfelelően a sekrestyékben gyűjtjük az adományokat, december 10-ig. Kérjük idén lisztet ne hozzanak adománynak, azt máshonnan kap a Karitász elegendőt. Gyermekeknek szabad játékot is hozni..
- az 52. Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus hároméves előkészülete pünkösdhétfőn megkezdődött. A kongresszus 2020-ban Budapesten lesz megtartva. Az Oltáriszentség vasárnapján, Úrnapján lett meghirdetve hivatalosan, dr. Erdő Péter bíboros körlevelével. Bővebben a NEK honlapján.
a Rózsafűzér imádsággal kapcsolatban egy igényes kiadvány készült, mely szemléletesen bemutatja  a Rózsafűzér használatát és a titkokat. A kiadvány 200 ft-os áron megvásárolható a sekrestyékben.
- CSÁCSBOZSOK: a 3. osztályos hittanosok felkészítője jövő héten szombaton délelőtt elmarad, helyette délután 5 órától 6 óráig vegyenek részt a templomban, az imaórán.
BOTFA: a Teréz Anya imaközösség következő összejövetelét szerdán délután 5 órától tartja a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.
CSATÁR, BOCFÖLDE: a 3. osztályos hittanosoknak jövő szombaton plébániai felkészítő lesz a csatári plébánián délután 2 órától.

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben.

-   a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni.

by FHabakuk Inc.®