Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


Minden kedves Hívemnek kívánok sok húsvéti kegyelmet és áldott békés ünnepet!

A Szentségimádás iskolájának részleteiért katt a képre!

Hirdetések 2019. április 21-én:Szentmisék rendje:

Virágvasárnap:
márc. 21.
8:00
9:30

10:45
12:00

Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Húsvéthétfő:
8:00
9:30

10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Kedd:

Nem lesz szentmise
Szerda:
Nem lesz szentmise
Csütörtök:
19:00
Csácsbozsok
Péntek:8:00
Csácsbozsok
Szombat:
Nem lesz szentmise
Húsvétvasárnap:
ápr. 28.

8:00
9:30

10:45
12:00

Csácsbozsok
Botfa

Csatár
BocföldeHirdetések:

- Hálásan köszönöm mindazok segítségét, akik templomunk húsvéti ünnepléséhez hozzájárultak. Takarítóknak, díszítőknek, adományozóknak és legfőképpen azoknak, akik szertartásokban szolgálatot vállaltak! A jó Isten fizesse meg segítségüket, szolgálatukat!
- Köszönöm mindazok részvételét is, akik szent három nap eseményibe bekapcsolódtak!
- jövő vasárnap tartjuk a szentmisékben a búzaszentelést, a jó Isten áldást kérve földjeinkre, vetéseinkre.
- Nagyszombatra, a fényliturgiára gyertyákat, fáklyákat, mécseseket hozhatnak a kedves testvérek. Az ételszenteléshez pedig gondosan papírba csomagolt kalácsot, sonkát, tormát, sót, esetleg bort hozhatnak. A megszentelt étel fogyasztásánál vigyázni kell, hogy minden morzsa és étel darab a legnagyobb tisztelettel legyen elfogyasztva, szemétbe semmilyen darabja nem kerülhet. Ezért ajánlatos csak egy keveset hozni, amiből az egész családnak jut, a csomagoló papírt pedig az ünnepi étkezés után elégetni.
- Szeretettel várnak mindenkit 2019. május 18-án, szombaton délután 5 órára Zalaegerszegre, a Zalaegerszeg-Zalabesenyő (Szent Anna) templomba, görögkatolikus vecsernyére. A szertartást végzi Elek Antal soproni diakónus.
- A Szent Család óvodába a beíratás 2019. április 23-24.-én, kedden és szerdán, 8-17 óra között lesz.
- A májusban kezdődő Szentségimádás iskolájára lehet a sekrestyékben feliratkozni, vagy az elérhetőságek valamelyikén jelezni, 2019. április 28-ig.
a szeptemberi eleji Medjugorje-i zarándoklat 5 nap/4 éjszaka. Végig Medjugorjéban lesz a szállás a templom szomszédságában. az ellátás félpanziós, tehát a szállás mellé reggeli és menü vacsora vár minket. A programból ízelítő: Medjugorjéban a kihagyhatatlan helyeket mind végig járjuk, azon kívül Horvátország Lourdes-át, Kravica vízesést, Mostar, Blagaj és Trogir városok nevezetességeit; és a lelki programok mellett (szentmisék, Szentségimádás) egy borkostolóra is elmegyünk. A zarándoklat díja 60.000 forint, 35 fő esetén. Ha többen elmegyünk, akkor még kedvezményesebb áron utazhatunk. Az ár nem tartalmazza a belépőket és a borkóstolót, ezek együttesen még 8-9000 forint (átszámítva). Részletek itt.
- További tervezett programok: május 1-én majális a csatári plébánia udvarban. Május 11-én Gizella nap Veszprémben, augusztus 6-10-ig napközis hittanos tábor Csácsbozsok – Csatár.
- A 2020-as NEK-re készülve szeretném, ha az Oltáriszentséghez szükséges, kelyhek, cibóriumok, Szentségmutatók méltóbbak lennének. Ezen liturgikus eszközök rendbetétele komoly összegekbe kerül, ezért már most elkezdjük a gyűjtést. Templomonként kb. 300.000 és 500.000 ft. közötti összeget kell összegyűjtenünk. Utalással kapcsolatos információt itt talál.

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

- a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni. Érdeklődni Botfán Edit néninél, vagy a plébános atyánál lehet.

-  a csácsbozsoki Karizmatikus Imaközösség várja elkötelezett új tagok jelentkezését. Ajánljuk mindazoknak, akik az imádságban, a Szentlélek segítségével szeretnének komolyabb kapcsolatba kerülni Jézussal. Találkozásaink heti rendszerességgel vannak. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

by FHabakuk Inc.®