Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


Hirdetések 2019. január 13-án:

Szentmisék rendje:

Vasárnap:
jan. 13.
8:00
9:30

10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde

Hétfő:

Nem lesz szentmise
Kedd:
18:30Csácsbozsok
Szerda:
8:00
Csácsbozsok
Csütörtök:
18:00Csácsbozsok
Péntek:
Nem lesz szentmise
Szombat:
Nem lesz szentmise
Vasárnap:
jan. 20.

9:00
16:00
17:00
18:00

Csácsbozsok
Bocfölde
Csatár
Botfa

Hirdetések:

- Az egyházközségi bálra, akik csak szerepelni jönnek, és a műsor után nem maradnak ott, azoknak ingyenes a belépés. Idén is batyus bált tartunk. Süteményes asztal lesz, amelyre sütemény felajánlásokat várunk. Tomboláról is szabad gondoskodni.
- az újság előfizetések a következőképpen alakulnak 2019-ben: Új Ember – 9360 ft/év, a Keresztény élet – 9880 Ft/év.
- a hittanos farsangra csak hittanosokat várunk, illetve néhány felnőttet a zsűri tagjaihoz. A farsang ingyenes, jelmez kötelező! 
- Botfán és Csácsbozsokon gyertyaszentelőre ajánlom a templomainkról készült gyertyákat 400 ft-os áron.
- Csácsbozsokon jövő vasárnap lesz templomunk búcsúnapja. Az ünnepi szentmise délelőtt 9 órakor kezdődik. A szentmisében a képvisel testület tagjai megújítják fogadalmukat.
- 2019 első félvére lehet szentmise szándékokat íratni a sekrestyékben.
- A 2020-as NEK-re készülve szeretném, ha az Oltáriszentséghez szükséges, kelyhek, cibóriumok, Szentségmutatók méltóbbak lennének. Ezen liturgikus eszközök rendbetétele komoly összegekbe kerül, ezért már most elkezdjük a gyűjtést. Templomonként kb. 300.000 és 500.000 ft. közötti összeget kell összegyűjtenünk. Utalással kapcsolatos információt itt talál.

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

- a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni. Érdeklődni Botfán Edit néninél, vagy a plébános atyánál lehet.

-  a csácsbozsoki Karizmatikus Imaközösség várja elkötelezett új tagok jelentkezését. Ajánljuk mindazoknak, akik az imádságban, a Szentlélek segítségével szeretnének komolyabb kapcsolatba kerülni Jézussal. Találkozásaink heti rendszerességgel vannak. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

by FHabakuk Inc.®