Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


Hirdetések 2018. december 9-én:

Szentmisék rendje:

Vasárnap:
dec. 9.
8:00
9:30

10:45
15:00
Csácsbozsok
Botfa
Bocfölde
Csatár - búcsúi újmise
Hétfő:
Nem lesz szentmise
Kedd:
6:00
17:00
Csácsbozsok
Csatár
Szerda:
6:00
11:00
Csácsbozsok
Botfa: + Bakonyi Istvánné temetési miséje, 12 órakor temetés
Csütörtök:
6:00Csácsbozsok
Péntek:6:00
Csácsbozsok
Szombat:6:00
Csácsbozsok
Vasárnap:
dec. 16.

8:00
9:30

10:45
12:00

Csácsbozsok
Botfa
Csatár
BocföldeHirdetések:

- elkezdődött az adventi időszak, amely még nem karácsony ünnepe, hanem a készülődése, a várakozásé. Az otthonunk karácsonyi díszítéseit még nem használhatjuk!!  Gyertyafényes, hajnali, Rorate szentmisékre továbbra is várom a kedves testvéreket a Csácsbozsok-i templomban, hétfőtől – szombatig reggel 6 órakor.
- a karácsonyi gyóntatás a házaknál december 20-án délelőtt.
- karácsonyi szentgyónást igyekezzenek a hívek időben elvégezni és a felkészülést is vegyék komolyan. Legyen igazi ajándék a megtisztított lelkünk Jézus Születésének ünnepére!
- 2018. december 15-én szombaton délután 5 órakor kezdődik az Adventi Taize imaóra a csatári templomban. Részletek itt.
- az egyházközségi bálra már lehet kezdeni a készülődést. Az időpontja 2019. január 18., péntek, a helyszín még alakulóban.
- jövő évi naptárak, kalendáriumok és karácsonyi képeslapok már kaphatóak a sekrestyékben.
- a Zalaegerszegi Vegyeskar karácsonyi koncertje a Zsinagógában dec. 16-án vasárnap este 6 órakor kez-dődik.
- december 24-én, Szenteste pásztorjátékra várunk kicsiket és nagyokat Botfán délután fél 4 órára, Csácsbozsokon pedig délután 5 órára.
- Csácsbozsokon  jövő szombaton délelőtt fél 10 órakor kezdődik a pásztorjáték próbája a templomban.
- szintén december 24-én karácsonyi vigília mise lesz Csatárban 22:00 órakor, Csácsbozsokon pedig éjféli szentmise éjfélkor.
- Botfán szerdán délelőtt 11 órakor kezdődik elhunyt Bakonyi Istvánné temetési miséje, 12 órakor a temetés..
- Csatárban jövő vasárnap délután 3 órakor kezdődik az ünnepi búcsúi szentmise. A szentmisét Szabó Zoltán újmisés pacsai káplán mutatja be, ezért egyben újmise is lesz, kegyelmek özönét szerezve nekünk a jó Istentől. Ünnepeljük minél többen együtt templomunk és egy új elhívás ünnepét!
- Ma délután a kórház kápolnában 16:30-kor mise után Adventi koncer-tet ad a Salomvári Süle Ferenc emlékkórus.
- A "Vasárnap esti muzsika" programjait itt olvashatják
- A 2020-as NEK-re készülve szeretném, ha az Oltáriszentséghez szükséges, kelyhek, cibóriumok, Szentségmutatók méltóbbak lennének. Ezen liturgikus eszközök rendbetétele komoly összegekbe kerül, ezért már most elkezdjük a gyűjtést. Templomonként kb. 300.000 és 500.000 ft. közötti összeget kell összegyűjtenünk. Utalással kapcsolatos információt itt talál.

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

- a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni. Érdeklődni Botfán Edit néninél, vagy a plébános atyánál lehet.

-  a csácsbozsoki Karizmatikus Imaközösség várja elkötelezett új tagok jelentkezését. Ajánljuk mindazoknak, akik az imádságban, a Szentlélek segítségével szeretnének komolyabb kapcsolatba kerülni Jézussal. Találkozásaink heti rendszerességgel vannak. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

by FHabakuk Inc.®