Kezdőlap    Lelkiség    HIRDETÉS    Programok    Szentmisék    Tudnivalók    Linkek    Elérhetőségek   Fotóalbum


   

Hirdetések 2019. augusztus 18-án:Szentmisék rendje:

Vasárnap:
aug. 18.
8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde
Hétfő:
18:00Csácsbozsok - Litánia
Kedd:
8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Bocfölde
Csatár
Szerda:

Nem lesz szentmise
Csütörtök:

Nem lesz szentmise
Péntek:Nem lesz szentmise
Szombat:
Nem lesz szentmise
Vasárnap:
aug. 25.

8:00
9:30
10:45
12:00
Csácsbozsok
Botfa
Csatár
Bocfölde

Hirdetések:

- kedden, augusztus 20.-a, szent István király főünnepe lesz, ünnepi miserenddel.
- Csácsbozsokon augusztus 19-én este 6 órakor litánia imádkozásával kezdjük az ünneplést a templomban, majd 7 órától a Szent István szobornál ünnepséggel és kenyér szenteléssel folytatódik.
- Csatárban kedden az ünnepi szentmise a hagyománynak megfelelően a belső faluban lesz megtartva kenyérszenteléssel. Ezen a napon a templomban nem lesz szentmise.
augusztus 21-24-e között Gellért atya nem lesz elérhető. Ezekre az időpontokra eső temetéseket Kovács Tamás baki plébános atyával kell egyeztetni. Temetéssel kapcsolatos információkat itt talál.
- szeptember 1-én Veni Sancte szentmisék!
- A Medjugorjei zarándoklat megbeszélése jövő szombaton, augusztus 24-én, délután 5 órakor kezdődik a csácsbozsoki templomban. Ekkor lehet a zarándoklat díját vagy előleget rendezni.

KÖZÖSSÉGI MEGHÍVÁSOK:

-    az egyházközségek Rózsafűzér társulatai várják új tagok jelentkezését. Jelentkezni középiskolás kórtól lehet. A társulat tagjai vállalják, hogy naponta kb. 10-15 percet imádkoznak a Szűz Anyához és havonta titkokat cserélnek. Más kötelezettség nincsen, cserébe a Szűz Mária különleges anyai gondoskodását kapják életükben. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

- a botfai Teréz anya imacsoport havonkénti imaórájához is lehet csatlakozni, hogy családunkért, egyházközségünkért, hazánkért és saját lelkünk üdvéért hathatósabban tudjuk Isten segítségét kérni. Érdeklődni Botfán Edit néninél, vagy a plébános atyánál lehet.

-  a csácsbozsoki Karizmatikus Imaközösség várja elkötelezett új tagok jelentkezését. Ajánljuk mindazoknak, akik az imádságban, a Szentlélek segítségével szeretnének komolyabb kapcsolatba kerülni Jézussal. Találkozásaink heti rendszerességgel vannak. Érdeklődni a plébános atyánál lehet.

by FHabakuk Inc.®